J'Hayber Tarifa Pistacho Padel Shoes

Padelschoenen model BLACK CARBON SERIES in limoenkleur, perfect voor het beoefenen van deze sport vanwege de geweldige bescherming, comfort en kracht.

€--,-- Excl. tax
Brand:
Padelschoenen model BLACK CARBON SERIES in limoenkleur, perfect voor het beoefenen van deze sport vanwege de geweldige bescherming, comfort en kracht. Dit model uit de PREMIUM-collectie is ontwikkeld door J'hayber samen met World Padel Tour-professionals en spelers van het hoogste niveau, zoals Agustín Gómez Silingo "La Bestia".

Met de BLACK CARBON SERIES-schoenen hebben we bereikt dat de technische kenmerken van de padelschoenen het remmen, de grip, de voetsteun, het draaien en de impulsen van de speler verbeteren, waardoor de speelbaarheid van de atleet wordt geoptimaliseerd. Deze verbetering was mogelijk dankzij een fysieke studie van de anatomie van de voetafdruk van "The Beast" en het opnemen van al zijn bewegingen.

De nieuwe technologieën van de Black Carbon Series-collectie zijn:

MID-STB: TPU-ondersteuning met 3K Carbon die de voetboog kruist en een anti-torsiesysteem biedt dat de voet vastpakt en de stabiliteit van bewegingen verhoogt. Dit systeem is gebaseerd op de voetafdruk van "The Beast" en de afwerking van de ophanging en garandeert volledige ondersteuning en stabiliteit.

DUBBELE GRIP DST (DICHTHEID): Zorgt voor meer steun en grip in het supinatorgebied, dat aan de buitenkant omhoog komt, de zijwaartse beweging van de voet corrigeert en de stabiliteit en balans verhoogt. Dit systeem verkleint de luchtweerstand en geeft de gebruiker meer controle over het remmen.

Z-SPIKE SYSTEMGRIP: Zool met bidirectionele spike die de gebieden met de grootste wrijving versterkt en het gewicht van de zool vermindert, voetstappen dempt, de grip verbetert en slijtage vermindert.

FLEX EVA SHOCK: De EVA-ruimte in het stabilisatorgebied is het systeem dat torsie en absorptie van bewegingen mogelijk maakt, met extra flexibiliteit.

U-FLEX ARCH: directionele schacht gesneden in de vorm van een boog die het plantaire gebied doorkruist en flexibiliteit en momentum biedt om onmiddellijke reacties te vergemakkelijken.

Daarnaast hebben J'hayber padelschoenen een instap van een versterkte microvezel met een gestikte structuur om de bescherming tegen slijtage te verbeteren en is de voering gemaakt met dubbele vulling voor meer comfort. De inlegzolen zijn ontworpen om transpiratie en aanpassing aan de voet te vergemakkelijken dankzij hun geweldige ergonomie.